bottom header image

Каракачанов посети Флотски арсенал

Днес /12.03.2019/, Вицепремиерът и Министър на отбраната - г-н Красимир Каракачанов присъства на работна среща, организирана от Управителя – Данаил Славов в "ТЕРЕМ – КРЗ Флотски арсенал – Варна" ЕООД.

На срещата присъстваха Контраадмирал Митко Петев – командир на военноморските сили на Република България и членове от Съвета на Директорите на „ТЕРЕМ-ХОЛДИНГ“ ЕАД.

На срещата бяха засегнати много теми, като някои от тях бяха: подобреното финансово състояние на завода, бъдещи проекти за развитие и бъдещи стратегически партньори.

Вицепремиерът и управителя направиха обиколка на територията на "ТЕРЕМ-КРЗ Флотски арсенал - Варна", за да се запознае Министъра с мощностите и капацитета на производство. По време на обиколката Министър Каракачанов проведе разговори с работници за да усети настроението и атмосферата на работа. Управителят Данаил Славов лично запозна Министър Каракачанов на място с извършващите се в момента ремонтни дейности на всеки отделен кораб.

От началото на годината и към настоящия момент, заводът работи с пълен капацитет, като Министъра беше запознат с графика за бъдещите кораборемонти – запълнен за няколко месеца напред.

Министър Каракачанов поздрави настоящото ръководство в лицето на Данаил Славов за постигнатите успехи въпреки краткия период на управление и заяви подкрепата си за разширяване и подобряване на дейностите в "ТЕРЕМ-КРЗ Флотски арсенал – Варна".