bottom header image

ТЕРЕМ-КРЗ с второ поредно участие в NEVA

След изключително успешното си участие на XV Meждyнapoдно мopcкo изложение - NEVA 2019, "ТЕРЕМ-КРЗ Флотски арсенал - Варна" ЕООД отново активно подготвя тазгодишния си щанд за да представи на всички посетители и гости на изложението, постиженията си от последните години.

NEVA - Международното морско изложение и конференция за търговско корабоплаване, корабостроене, офшорна енергия, пристанища, вътрешни водни пътища и океанография, е едно от десетте най-големи изложения на морската индустрия в света. Събитието се провежда от 1991 г. с подкрепата на официалните власти на Русия. Изложение NEVA демонстрира постижения и тенденции в развитието, производството, поддръжката и модернизацията на морски и речни съоръжения. Той насърчава както международния трансфер на технологии, така и локализацията на корабостроенето, включително производството на корабно и пристанищно оборудване.

През 2021 г. ще участваме в 16 -то издание на NEVA Exhibition & Conference, което по традиция ще се проведе в гр. Санкт Петербург в периода 21-24 септември.

Заповядайте на щанда на "ТЕРЕМ-КРЗ Флотски арсенал - Варна" ЕООД.
Очакваме Ви!