bottom header image

Флотски арсенал ще бъде изложител на POSIDONIA 2022

За първи път "ТЕРЕМ-КРЗ Флотски арсенал - Варна" ЕООД ще вземе участие на най-голямото морско изложение POSIDONIA 2022, което ще се проведе в периода 06-10 юни 2022 г. в гр. Атина.

Posidonia представя целия свят на корабоплаването на своите изложители. Международната общност в областта на корабоплаването присъства в пълен състав с национални павилиони и хиляди посетители. Но Posidonia е дом и на собствениците на най-големите търговски флотилии в света. Гърция, която е водеща страна в света на корабособствениците, оперираща с 20 % от световния и 50 % от европейския капацитет, представлява многомилиардна възможност за корабостроителниците и за доставчиците на морско оборудване, информационни технологии и целия спектър от морски услуги. Докато десетте най-големи флота в света наскоро загубиха стойността си, модернизирането на гръцкия флот запази стойността му над 100 млрд. долара. В същото време гръцките собственици поръчват нови кораби в корабостроителниците на Япония, Китай и Южна Корея. Строят се петролни танкери, кораби за втечнен природен газ и втечнен газ, както и кораби за насипни товари и контейнеровози.

Участието на Флотски арсенал на изложението е от изключителна важност, тъй като една от основните цели на ръководството ни е да разширим пазара, на който оеперира фирмата в момента, като запознае гръцките корабоссобсвтеници с възможностите на завода и да приветства нови клиенти.

В тази връзка екипът на "ТЕРЕМ-КРЗ" Ви кани на Щанд 3.134 в Зала 3. 
Очакваме Ви!